Explorator in Bucatarie – seria Maestrul Lingurita – epilog –

Explorator in Bucatarie – seria Maestrul Lingurita – epilog –

on Aug 29, 2013 in Blog | 0 comments

Ocupata cu examenele de la cursul de fitoterapie, pe care l-am trecut cu nota mare ( bravo mie!) am omis sa scriu in jurnal despre cum ne-am distrat la Atelierul de Gatit pentru Copii si Parinti pe care l-am numit Explorator in Bucatarie.In seria de vineri, 23 august 2013, gazduita de Forte Life, am cunoscut copii frumosi si mancaciosi, care s-au distrat de minune.

Copiii au construit o flota de corabioare din legume pe care le-au mancat!A urmat o combinatie gustoasa fara gluten si plina de …ati ghicit!! legume colorate. Combinatia a fost cumintita de copii in forme haioase, care mai apoi au fost …mancate.

A urmat distractia de la desert: bilute dulci fara zahar din nuci, curmale si alte bunatati iar mai apoi…ceea ce s-a dovedit cea mai buna idee:baghetele din fructe.Pesemne ca baghetele erau magice de vreme ce formele din fructe intai s-au pupat si mai apoi s-au mancat

Parintii s-au distrat alaturi de copii iar eu, o data cu ei. Toti copiii au primit titlul de Maestru Lingurita si au promis ca se vor stradui sa ii ajute pe parinti in bucatarie si sa se distreze mancand sanatos.

Luna viitoare vom organiza un nou Atelier Explorator in Bucatarie pentru seria Maestru Furculita.

Va asteptam!

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *