Baza educatiei mele

Sunt Instructor pentru Sanatate ( Certified Health Coach) certificata prin cel mai recent program de excelenta in consiliere nutritionala al Institute for Integrative Nutrition.

Cursurile de teorii in stiinta nutritiei, despre diete, digestie si metabolism, toxine si abordare holistica a problemelor individuale ca si cele de indrumare si motivare au fost sustinute de somitati mondiale in domeniu.

Am avut privilegiul sa asist la cursurile unor profesori eminenti precum Dr. Andrew Weil, Director al Arizona Center for Integrative Medicine; Dr. Deepak Chopra, medic, profesor si autor in domeniul medicinei holistice; Dr. David Katz, Director of Yale University’s Prevention Research Center; Dr. Walter Willett, Chair of Nutrition at Harvard University; Geneen Roth, autoare si experta in domeniul dezechilibrelor in obiceiuri alimentare pe fond emotional si multi, multi altii.

Metodele lor de aplicare practica si resursele pe care mi le-am insusit pentru adaptarea lor individualizata, te vor ajuta sa reusesti in ceea ce iti propui si sa pastrezi permanent rezultatele.