Despre mine

Sunt Loredana si in curand voi primi certificarea de Instructor pentru Sanatate – CHHC (Certified Holistic Health Coach) din partea Institute for Integrative Nutrition din New York.

Interesul meu pentru nutritie a inceput inca din adolescenta, cand mi-am reglat fluctuatiile de greutate din pubertate cu trecerea la o dieta ovo-lacto-vegetariana. Am revenit treptat la un regim omnivor, care se potrivea noului meu stil de viata.

Soarta, Dumnezeu sau pur si simplu intamplarea a vrut ca eu sa am bucuria de a naste un baietel minunat, caruia toata lumea ii spune Bibi. Bibi s-a nascut cu un sindrom metabolic extrem de rar, care i-a limitat existenta pe Pamant la doi ani si trei luni. Acest timp l-am petrecut iubindu-l si studiind avid despre cum functioneaza corpul uman si cum nutrientii din hrana noastra influenteaza echilibrul biochimic al functiilor vitale. Am aflat astfel ca si hrana poate fi un medicament, atunci cand ai aceasta alternativa. Si ca tot hrana poate sa te imbolnaveasca si sa te tina prizonier in depresii si dependente.

In Romania am studiat fitoterapia si cum se pot folosi plantele medicinale pentru a imbunatati calitatea vietii noastre.

La Institute for Integrative Nutrition am studiat teoriile din stiinta nutritiei impreuna cu metodele lor de aplicare practica si adaptare individualizata.

Cu ajutorul acestora, vom crea o harta a problemelor si dificultatilor pe care le intampini si apoi te voi ajuta sa gasesti propriul tau drum spre schimbarea pe care ti-o doresti.

Afla mai multe despre programul de consiliere si despre cei care au contribuit la cunostintele pe care le-am dobandit prin platforma de educatie in consiliere.

Esti curios sa afli cum te poate indruma un CHHC? Hai sa stam de vorba. Rezerva azi o consultatie initiala de strategie cu mine.